Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Ian Curran νέος προέδρος και COO της SEGA of America

*
Η SEGA of America και η Atlus U.S.A. ανακοίνωσαν την τοποθέτηση του Ian Curran στη θεση του προέδρου και COO της SEGA of America. Ο Curran ανέλαβε καθήκοντα από 1η Αυγούστου 2018 και είναι υπεύθυνος για τη χρήση όλων των διαθέσιμων αποθεμάτων της εταιρείας, για τη μεγιστοποίηση των κερδών από το publishing και ότι έχει να κάνει με το Sonic the Hedgehog franchise σε Αμερική, Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή. Ακόμα θα έχει θέση στο διοικητικό συμβούλιο της Atlus U.S.A. και θα δίνει αναφορά στον Tatsuyuki Miyazaki, CEO της SEGA West και θα έχει συνεργασία με υπαλλήλους της SEGA σε Irivine, Burbank, London. Τα προηγούμενα χρόνια, ο Curran κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις στις THQ, Acclaim Entertainment και Gioteck.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*